Direct-Krediet.be

Je wilt geld lenen en zoekt een krediet of een persoonlijke lening. Laat dan Direct-Krediet jouw partner zijn. Als onafhankelijk kredietmakelaar met aansluitingen bij diverse banken en geldverstrekkers, zijn wij als geen ander in staat de financiele markten af te zoeken naar die geldlening, dat krediet of die persoonlijke lening met de best mogelijke rente tegen de best mogelijke voorwaarden.

Je kunt bij Direct-Krediet terecht voor kredieten en persoonlijke leningen voor alle doeleinden. Heb je geld nodig voor een nieuwe of tweedehands auto, voor de verbouwing en/of renovatie van je woning, voor je droomvakantie? Heb je meerdere kredieten of persoonlijke leningen lopen en wil je de maandlast omlaag brengen? Dan is Direct-Krediet jouw partner! Vraag vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze online krediet-module en bepaal zelf welke krediet of persoonlijke lening het best bij je past.

Kijk,vergelijk en bespaar

Ga naar de link 'Krediet berekenen' en vul de 3 benodigde gegevens in op het zichtbaar geworden formulier en dit zonder enige bijkomende verplichtingen. Het systeem zal uw een aantal alternatieven voorrekenen opgebouwd uit de gegevens van de diverse aangesloten geldverstrekkers. U kan daarna zelf kiezen voor het voordeligste tarief. Als onafhankelijke kredietbemiddelaar geven wij u zo zwart op wit de vergelijking, zonder opdringen of vervaarlijke addertjes.

Mochten er toch vragen zijn, spreekt het vanzelf dat onze medewerkers je graag te woord willen staan. Bel naar het gratis nummer 0800-99105 of stuur ons een mail.

Let op: Geld lenen, kost geld


Direct-Krediet is een onderdeel van DHS Finance Group bvba met operationele hoofdzetel op de Vreyshorring 26, 3920 Lommel. DHS Finance Group bvba is een kredietbemiddelaar gecontroleerd door het Ministerie van Economische Zaken.